Cookiespolicy för VOYD

Denna cookiepolicy beskriver hur Showify AB, en juridisk person i Sverige med organisationsnummer 559044-0631, Storgatan 40, 852 30 Sundsvall, Sverige ("VOYD") använder cookies eller annan jämförbar teknik (nedan gemensamt ”cookies”) på den webbplats som drivs och ägs av Showify AB (i det följande benämnt "Tjänsten"). Användningen av "vi", "vår" och "oss" nedan avser VOYD.

VAD ÄR EN COOKIE?

En cookie är en textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator (med "dator" avses även surfplatta och smarttelefon, om inget annat anges). Cookien gör det möjligt att identifiera dig som besökare på en webbplats. Informationen som finns i cookien kan användas för att följa ditt surfande på webbplatser som använder samma typ av cookie och därigenom kan vi exempelvis anpassa de erbjudanden som visas för dig. Cookies används även av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsen för dig.

Det finns två typer av cookies. Den ena typen är mer varaktig och ligger kvar på din dator under en längre tid med ett bestämt utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen eller för anpassningar gjorda av besökaren. När utgångsdatumet för den aktuella cookien passerat raderas den från din dator när du återigen besöker den webbplats som placerade cookien på din dator. Den andra typen av cookie är mer kortvarig (så kallad sessionscookie) och lagras tillfälligt i din dator under tiden du är inne på en webbplats. Denna typ av cookie används exempelvis för att hålla reda på vilket språk som du har valt för den aktuella webbplatsen och den försvinner när du stänger ned din webbläsare.

VAD ÄR VOYDS SYFTE MED ANVÄNDNINGEN AV COOKIES?

VOYDs primära syfte med att använda cookies är att förbättra Tjänsten för dig som besökare. Vi registrerar även allmän användarstatistik med hjälp av cookies från en tredje part, för att förbättra Tjänsten och för att lära oss mer om våra användare. Statistiken kan däremot inte länkas till en specifik användare.

COOKIES FRÅN TREDJE PART

VOYD använder cookies från tredje part för ändamål som framgår av specifikationen på länken ovan. Sådana tredjepartscookies kan också användas av tredje part för ändamål som de bestämmer. Du kan läsa mer om hur tredje part använder cookies i deras respektive cookiepolicy eller motsvarande information. Vi använder tredjepartscookies från följande aktörer:

• Google
  • Microsoft
  • Typeform
  • Zendesk
  • Mailchimp
  • Amazon
  • Hubspot
  • Stripe
  • Swish
  • Sendgrid

Notera att denna cookiepolicy inte är tillämplig på, och att VOYD inte ansvarar för, tredje parts hantering av cookies och personuppgifter.

DU KAN SAMTYCKA TILL ELLER NEKA ANVÄNDNING AV COOKIES

Det är frivilligt att lämna samtycke till vår användning av cookies. Genom att du surfar på vår webbplats och har din dator inställd på att tillåta cookies samtycker du till vår och våra samarbetspartners (exempelvis Googles) användning av cookies såsom den har beskrivits ovan.

Om du inte accepterar vår användning av cookies eller om du vill återkalla ditt tidigare lämnade samtycke till vår användning av cookies, kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. För att din dator, surfplatta eller smarttelefon inte längre ska tillåta användning av cookies gör du på följande sätt:

• om du använder dig av en dator ändrar du inställningarna i webbläsaren
  • om du använder dig av en surfplatta ändrar du inställningarna i operativsystemet
  • om du använder dig av en smarttelefon ändrar du inställningarna i webbläsaren

Du kan läsa mer om hur du gör för att stänga av cookies i webbläsarens eller operativsystemets hjälpsektion. Du kan även ställa in, genom inställningarna i datorns webbläsare, att en varning ska ges varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie i din dator. Genom inställningarna i webbläsaren kan du även radera cookies.

Du kan även välja att stänga av cookies genom att besöka följande sida: http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val.

Om du stänger av cookies, kommer funktionerna på vår webbplats och webbutik inte att fungera fullt ut och vi kommer tyvärr därför inte kunna ge dig den service som vi eftersträvar. Du kommer fortfarande att kunna se dig omkring på webbplatsen och i webbutiken, men du kommer exempelvis inte kunna logga in på vår webbplats eller handla i vår webbutik eftersom vi använder cookies för att bland annat kunna hantera kundinloggning och innehållet i din varukorg.

ÄNDRINGAR I COOKIEPOLICYN

Vi kan komma att göra ändringar i denna cookiepolicy och vill uppmana dig att läsa den med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad om hur vi använder cookies. Vid materiella förändringar i denna cookiepolicy eller hur vi använder cookies kommer vi att informera dig på lämpligt sätt.

VERSION 24/09 2018