Hur betalar jag med en värdekod?

En värdekod är en kod som ger dig tillgång till en specifik video utan att betala. Ungefär som ett presentkort eller en fribiljett. Koderna är individuella och gäller för en specifik video, ett begränsat antal tillfällen och under en begränsad tidsperiod. Så här löser du in en värdekod på VOYD:

Alternativ 1:

1. Surfa in på https://voyd.se/presentkort
  2. Ange din värdekod
  3. Skapa ett konto/Logga in på ditt konto

Alternativ 2:

1. Navigera dig fram till det videoklipp du vill köpa genom att följa den länk du fått eller gå via menyn Utforska på VOYD.se
  2. Klicka på KÖP-knappen och välj VÄRDEKOD som betalningssätt.
  3. Skapa ett konto/Logga in på ditt konto
  4. Ange din värdekod och tryck på "ANVÄND VÄRDEKOD"

Du får nu tillgång till videon och hittar den alltid under "Mina Köp" via huvudmenyn varje gång du loggar in. Om du skulle ha problem med din värdekod kan du alltid kontakta vår support via VOYD.se eller genom att skicka e-post till support@voyd.se.

Vanliga frågor och svar:

Hur får jag en värdekod

Anledningar till att du får en värdekod kan vara att du har köpt ett av våra fysiska presentkort eller betalat för videoinnehållet på ett annat sätt än genom VOYD, exempelvis via vår försäljning på Ticketmaster.