Hur betalar jag med en voucher?

En voucher är en kod som ger dig tillgång till en specifik video utan att betala. Ungefär som ett presentkort eller en fribiljett. Koderna är individuella och gäller för en specifik video, ett begränsat antal tillfällen och under en begränsad tidsperiod. Så här använder du en voucher-kod när du köper en video på VOYD:

1. Logga in på VOYD.se med din e-postadress och ditt lösenord. Om du inte redan har registrerat dig som användare på VOYD kan du följa den här länken för att registrera dig gratis.
  2. Navigera dig fram till det videoklipp du vill köpa genom att ange adressen direkt i din webbläsare, följa den länk du fått eller gå via menyn Utforska på VOYD.se.
  3. Klicka på den gula KÖP-knappen och välj VOUCHER som betalningssätt.
  4. Ange din voucher-kod och tryck på den gula knappen "ANVÄND VOUCHER". Din e-postadress finns redan ifylld.

Du får nu tillgång till videon och hittar den under Mina Köp via huvudmenyn varje gång du loggat in. Om du skulle ha problem med din voucher-kod kan du alltid kontakta vår support via VOYD.se eller genom att skicka e-post till support@voyd.se.

Vanliga frågor och svar:

Hur får jag en voucher-kod?

En voucher-kod får du antingen direkt från ägaren av det videoinnehåll du vill köpa eller direkt från VOYD. Anledningar till att du får en voucher-kod kan vara att du betalat för videoinnehållet på ett annat sätt än genom VOYD. Att video-ägaren delar ut gratiskoder genom tävlingar eller som marknadsföring eller att du erhållit en kod från VOYD.

Min kod fungerar inte

Att en voucher-kod inte fungerar kan bero på flera olika anledningar. Det kan vara att giltighetstiden för koden gått ut, att koden redan använts eller att koden av någon annan anledning inaktiverats av videoägaren eller VOYD. Om du har en kod som borde fungera men inte gör det är du alltid välkommen att kontakta vår support via hemsidan eller e-post till support@voyd.se.