Systemkrav och internetanslutning

Vad behöver jag ha för internetanslutning?

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt utan buffring rekommenderar vi en uppkoppling på minst 3 Mbit/s eller mer. Ju bättre och stabilare uppkoppling du har desto bättre kvalitet kommer innehållet att visas i.

Vilka systemkrav gäller?

För att ta del av innehåll på VOYD krävs att du har en dator eller mobil med bra prestanda samt en bra internetuppkoppling. Se våra mjukvarubegränsningar nedan.

Mjukvarubegränsningar i Desktop

• VOYD stödjer den senaste versionen av dessa webbläsare:
    • Chrome, Safari, Firefox och Microsoft Edge.
    • Vi stödjer ej: Internet Explorer

• Mjukvarubegränsningar i Mobil
    • För iOS stödjer VOYD: iOS 11 eller nyare version samt motsvarande version av Safari.
    • För Android stödjer VOYD: Chrome v.66, Firefox v.60 och Samsung Internet v.6.2 eller senare.

Vänligen notera att dessa systemkrav kan förändras från tid till annan.