Varför står det att min voucher-kod är ogiltig?

Att voucher-koden är ogiltig beror på att den redan har använts på VOYD. Voucher-koden använder du bara första gången du ska "låsa upp" ett innehåll. Nästa gång du vill titta behöver du logga in med din e-post samt ditt lösenord. Om du inte har skapat ett konto på VOYD så skapades ett automatiskt när du angav voucher-koden första gången och ett lösenord skickades till den e-post du angav vid "köpet". Detta för att du närsomhelst ska kunna komma åt det innehåll du köpt tillgång till från vilken enhet du vill.

För att komma åt ditt innehåll gör du följande:

1. Gå till "Logga in" på VOYD.se eller klicka på denna länk: https://voyd.se/login

2. Ange den e-post du angav när du skrev in din voucher-kod/presentkort

3. Ange ditt lösenord. Om du inte kommer ihåg eller kan hitta ditt lösenord kan du begära ett nytt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord".

4. När du loggat in kommer du åt allt innehåll du köpt tillgång till.