Jag hittar inte/har glömt bort mitt lösenord

För att komma åt ditt videoinnehåll måste du vara inloggad på VOYD. Logga in genom att trycka på "LOGGA IN"-knappen högst upp till höger på sidan eller gå direkt in på https://voyd.se/login.

Om du köpt (eller löst in en presentkortskod/voucher) på VOYD utan att vara inloggad så har köpet kopplats till den e-postadress du angav när du genomförde köpet (eller använde din presentkortskod/voucher). Om du redan hade ett konto hos VOYD kopplat till den e-postadressen kan du logga in och hitta ditt köp under menyn MITT KONTO högst upp till höger på sidan, och sedan välja MINA KÖP. Klicka på rubriken av den video du vill se så kommer du direkt till den och kan titta.

Om du inte hade ett konto på VOYD när du genomförde ditt köp så skapade VOYD ett konto automatiskt åt dig. Du ska då ha fått ett lösenord utskickat från VOYD till den e-postadress du angav vid köpet. Hittar du inget mail från VOYD? Kontrollera då din skräppost/spam så att det inte råkat hamna där.

Om du har glömt bort eller behöver återställa ditt lösenord går du in på inloggningssidan https://voyd.se/login. Längst ned i den vita rutan finns en länk som lyder "Glömt ditt lösenord?". Klicka på den, ange den e-postadress du angav när du registrerade dig eller köpte innehållet och klicka sedan på knappen ÅTERSTÄLL LÖSENORD. Du kommer då att få ett mail inom några minuter med instruktioner hur du byter lösenord. Följ instruktionerna, och logga sedan in med ditt nya lösenord. Nu kan du gå till den video du har köpt och se den.

Hoppas detta hjälpte dig. Tack för att du använder VOYD!

Har du fortsatta frågor, vänligen kontakta support@voyd.se