Jag har köpt utan att logga in, hur ser jag filmen igen?

VOYD har stöd för gästköp. Det innebär att du kan handla på VOYD.se utan att behöva registrera dig som användare först. Det som sker då är att VOYD automatiskt skapar en användare åt dig, och skickar ut ett lösenord till den e-postadress du angav i samband med ditt köp. Detta behövs för att du ska kunna logga in från andra enheter och kunna se det innehåll du köpt tillgång till flera gånger.

• Kontrollera att du fått ett mail från VOYD. Ämnet på mailet är "Välkommen till VOYD" och avsändaren är support@voyd.se.
  • Om du inte hittar mailet, kontrollera så att det inte av misstag hamnat bland Spam/Skräppost.
  • Skulle du ändå inte hitta mailet, kontrollera att den inkorg du letar i hör till den e-postadress du angav i samband med köpet. Prova annars att begära ett nytt lösenord genom att klicka på länken "Glömt ditt lösenord?" som du hittar längst ned på inloggningssidan https://voyd.se/login
  • Kontakta VOYD Support på support@voyd.se om du skulle ha fortsatta problem efter att provat det ovannämnda.