Går det att casta till min TV?

VOYD har stöd för såväl Airplay (Apple TV etc.) som Chromecast. För att dela till din TV via Chromecast eller Apple TV klickar du på Airplay- eller Chromecast-symbolen i videospelaren. Om du inte ser någon symbol, prova följande åtgärder:

1. Kontrollera att du är ansluten till samma nätverk som din Apple-TV eller Chromecast-enhet.

2. Öppna videon i fullscreen-läge.

3. Prova från en annan enhet.

OBS! På grund av begränsningar hos apple går det tyvärr inte att dela till en Chromecast via webbläsaren i en iPhone/iPad. För att lösa den problematiken har vi skapat en app som du hittar i App-store: Klicka här för att ladda ned!