RAW comedy streaming

Här är har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren avseende RAW comedy streaming på VOYD.

Hur använder jag min kod från Ticketmaster?
När du köper din biljett hos Ticketmaster får du ett e-postmeddelande från dem med en unik kod att använda hos VOYD. Gå in på https://voyd.se/presentkort och ange din e-postadress samt koden du fått från Ticketmaster. Du kommer då direkt till showen och ett konto startas automatiskt åt dig så du kan logga in vid ett senare tillfälle eller logga in på en annan enhet.

Logga in gör du på  https://voyd.se/login  med din epost samt det lösenord som mailades till dig. Om du inte hittar ditt lösenord kan du begära ett nytt genom att klicka på "Glömt lösenord!

Jag har inte fått någon kod från Ticketmaster
Det kan ta 5-10 minuter från att du genomfört ditt köp innan du får din kod från Ticketmaster. Om du inte får någon kod, kontrollera att den inte hamnat bland skräppost/spam. Kontakta Ticketmaster om du misstänker att någonting gått fel.

Det står att jag måste köpa en biljett trots att jag redan köpt den (eller använt min kod)
Detta beror på att du inte är inloggad. Om du köpte din biljett utan att vara inloggad skapade VOYD ett konto automatiskt åt dig och skickade ditt lösenord till den e-postadress du angav. Kontrollera så att mailet från VOYD inte hamnat bland din skräppost/spam om du inte hittar mailet. Mer information hittar du på den här länken

Min kod fungerar inte?
Om din kod inte fungerar beror det sannolikt på att du redan har löst in den. Logga in på VOYD med den e-postadress du angav när du löste in din kod. Om du inte vet ditt lösenord kan du återställa det genom att gå in på https://voyd.se/login och klicka på länken "Glömt ditt lösenord?".

Kan jag dela till min TV via Chromecast / Airplay?
För att dela till din TV eller Apple TV klickar du på Airplay- eller Chromecast-symbolen i videospelaren. Om du inte ser någon symbol, prova följande åtgärder:

1. Kontrollera att du är ansluten till samma nätverk som din Apple-TV eller Chromecast-enhet.
2. Öppna videon i fullscreen-läge.
3. Prova från en annan enhet.

OBS! På grund av begränsningar hos apple går det tyvärr inte att dela till en Chromecast via webbläsaren i en iPhone/iPad. Prova gärna med en annan enhet om så är fallet. VOYD har i dagsläget tyvärr ingen app du kan använda.

Mer information kan du hitta hos Google här:
https://support.google.com/chromecast/answer/3228332?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=sv&oco=2

Eller i vårt hjälpcenter här:
https://support.voyd.se/hc/sv/articles/360013091399-G%C3%A5r-det-att-casta-till-min-TV-

Om du har andra problem eller funderingar ber vi dig besöka vårt helpcenter för självhjälp. Annars går det alltid bra att kontakta vår helpdesk på support@voyd.se

Tack för att du använder VOYD!