Reklamations- & återbetalningsguide

Ibland blir inte saker och ting som man tänkt sig. Därför har VOYD tagit fram en reklamations- och återbetalningsguide för att förenkla för dig som köper innehåll på VOYD om vad som gäller om du inte är nöjd med ditt köp. Denna reklamations- och återbetalningsguide utgår från gällande användarvillkor.

Videoinnehållet på VOYD ägs och laddas upp av innehållsskaparen. VOYD tillhandahåller bara tjänsten där du betalar och tittar. VOYD kan därför inte hållas ansvarig för kvalitén eller innehållet i en video eller show, utan tar endast ansvar för att tekniken fungerar så att du kan se det innehåll du köpt.

• Om en video du köpt tas bort på grund av bristande kvalitét, rättighetsskäl, eller att innehållet bryter mot lagar och/eller VOYDs användarvillkor har du rätt till full återbetalning.
  • Om VOYDs tjänst inte fungerar på ett sätt som gör att du har möjlighet att se den video/show du köpt tillgång till under den tidsperiod du du äger rätten att se den har du rätt till full återbetalning.
  • Om en liveshow blir inställd eller på annat sätt inte genomförs har du rätt till full återbetalning.

När det gäller videoinnehåll som inte är live, så kallat on-demand innehåll, så har du alltid tillgång det innehåll du köpt i minst 30 dagar. Det betyder att även om innehållsägaren väljer att ta bort en eller flera videor från VOYD så kommer du fortfarande kunna se det under 30 dagar från borttagningstillfället.

Ångerrätt

Du har inte någon ångerrätt för innehåll du köpt på VOYD. Se gällande användarvillkor för mer information avseende ångerrätt på VOYD.

Ansök om återbetalning

Om du vill ansöka om en återbetalning använder du dig av vårt formulär som du hittar på https://voyd.se/refund. Vi kommer då att hantera din ansökan så skyndsamt som möjligt.