Så fungerar on-demand

På VOYD kan du hitta både videoinnehåll som är live och on-demand. On-demand innebär att du köper rätten att streama videoinnehållet så många gånger du vill under minst 30 dagar från köptillfället. Exakt hur länge du har tillgång till innehållet beror på den som äger rättigheterna till innehållet, men VOYD garanterar minst 30 dagar från köptillfället, även om det ofta är betydligt längre.

Du kan för närvarande inte ladda ned filmer från VOYD och se offline, utan om du vill se det innehåll du köpt behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord samt ha en fungerande internetuppkoppling.