FAQ VOYD LIVE - Denmark

For at hjælpe vores danske kunder har vi samlet en artikel her, der indeholder de mest almindelige spørgsmål og svar:

Hvordan indløser jeg min billet?

1. Klik på det medfølgende link i e-mailen med din billet fra din billetudbyder
2. Udfyld din e-mail
3. Indtast din kode (Sørg for, at du ikke inkluderer nogen mellemrum, hvis du kopierer linket. Koden kan indeholde både tal og bogstaver.

Kode virker ikke

Hvis koden er ugyldig, betyder det sandsynligvis, at du har indtastet den forkert. Bemærk, at koder kan indeholde både tal og bogstaver. Sørg også for, at du ikke får mellemrum, når du kopierer.

Transmissionen / videoen starter ikke

Der kan være flere grunde til, at en video ikke starter. F.eks. kan det skyldes, at showet / videoen endnu ikke er tilgængelig, så vises en nedtællingstimer, når du indløser din værdikode.
Hvis transmissionen ikke starter automatisk på din computer, når nedtællingen er afsluttet, skal du muligvis genindlæse siden. Hvis du bruger mobil, skal du muligvis trykke på Play-symbolet og aktivere lyden, hvis det ikke er blevet udført automatisk.

1. Hvis der vises et play-symbol på videoen, skal du manuelt starte videoen ved at trykke på den.
2. Genindlæs siden og se, om showet / videoen starter.
3. Log ud og log ind på VOYD igen.
4. Prøv fra en anden enhed, f.eks. En tablet eller mobiltelefon, og se, om showet starter der.

Hvordan deler jeg til mit TV?

For at dele dit tv via Chromecast eller Apple TV skal du klikke på Airplay- eller Chromecast-ikonet i videoafspilleren, din browser eller via din computer.

Hvis du ikke ser noget symbol, kan du prøve følgende trin:
1. Sørg for, at du er tilsluttet det samme netværk som din Apple TV eller Chromecast-enhed.
2. Åbn videoen i fuldskærmstilstand.
3. Prøv fra en anden enhed.

BEMÆRK! På grund af Apples begrænsninger er det desværre ikke muligt at dele en Chromecast via browseren på en iPhone / iPad. Hvis det er tilfældet, kan du prøve en anden enhed. Desværre har VOYD i øjeblikket ingen app, du kan bruge.

Mere information findes på Google her:
https://support.google.com/chromecast/answer/3228332?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=sv&oco=2

Billedet hakker eller fryser

Hvis du finder ud af, at billedet hakker eller fryser, eller at billedet er af lav kvalitet, kan det skyldes, at din internetforbindelse er ustabil.

1. Prøv at indlæse siden igen.
2. Genstart din router, og lad den være slukket i 30 sekunder. Tænd det derefter igen.
3. Genstart computeren / enheden, og se, om problemet vedvarer.
4. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve fra en anden enhed og se, om du oplever det samme problem der.
5. Hvis du stadig har problemer, har enten VOYD eller din internetudbyder en midlertidig funktionssvigt. Kontakt VOYD Support på support@voyd.se og din internetudbyder, eller prøv igen om et øjeblik.

Lyd fungerer dårligt

Hvis du ikke hører nogen lyd, eller lyden er meget lav, er det sandsynligt, at du enten ikke har aktiveret lyden på filmen, eller at dine lydindstillinger på din computer / enhed er forkert konfigureret. Prøv følgende trin til fejlfinding:

1. Klik på videoafspilleren, og kontroller, at lydstyrken på videoen ikke er nul eller meget lav.
2. Kontroller lydstyrkeindstillingerne på din computer / enhed.
3. Sæt videoen på pause, og prøv at afspille lyd i ethvert andet program med din computer / enhed.
4. Kontroller lyd- og Bluetooth-indstillingerne for din computer / enhed, så lyden ikke sendes til nogen anden lydenhed eller trådløse hovedtelefoner.
5. Prøv at genstarte din computer / enhed, og se, om det fungerer.

Hvis du finder ud af, at lyden ikke er synkroniseret med billedet, kan det skyldes, at din internetforbindelse er ustabil.
Prøv derefter følgende fejlfindingstrin:

1. Genindlæs siden, og se, om den fungerer bedre.
2. Genstart din router, og lad den være slukket i 30 sekunder. Tænd det derefter igen.
3. Genstart computeren / enheden, og se, om du føler, at problemet vedvarer.
4. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve fra en anden enhed og se, om du oplever det samme problem der.
5. Hvis du stadigvæk har problemer, har enten VOYD eller din internetudbyder en midlertidig funktionssvigt. Kontakt VOYD Support på support@voyd.se og din internetudbyder, eller prøv igen om et øjeblik.

Jeg ville også præsentere på VOYD

Kontakt din billetforhandler for at få hjælp til at sælge billetter og streame dit eget show på VOYD.

Andre problemer?

Kontakt support@voyd.se, så hjælper vi dig!
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.