Cookie-erklæring for VOYD (Norge)

VOYDS COOKIE-ERKLÆRING

Denne cookie-erklæringen beskriver hvordan Showfy AB, et svensk selskap med organisasjonsnummer 559044-0631, Storgatan 40, 852 30 Sundsvall, Sverige ("VOYD") bruker informasjonskapsler eller annen lignende metode (felles benevnt "cookies") på nettsider som eies og drives av Showfy AB (i det følgende benevnt "Tjenesten"). Bruken av "vi", "vår" og "oss" nedenfor viser til VOYD.

Hva er en cookie?

Cookies er informasjonskapsler som består av tekstfiler som lagres på din datamaskin (med "datamaskin" forstås PC, nettbrett og smarttelefon eller annet kommunikasjonsutstyr, med mindre annet er oppgitt) når du besøker en nettside. Cookies gjør det mulig å identifisere deg som besøkende på en nettside. Informasjonen som er lagret i en cookie kan brukes til å spore din aktivitet på nettsteder som bruker samme type cookie, og dermed kan vi for eksempel tilpasse tilbudene som vises for deg. Cookies brukes også av rent tekniske årsaker for å forbedre nettsidene for deg.
Det finnes to typer cookies. Den ene typen lagres i din nettleser i lengre tid men med en fastsatt utløpsdato (permanente cookies). Denne funksjonen brukes eksempelvis for å kartlegge hva som er nytt siden du sist besøkte den aktuelle nettsiden eller om det er gjort tilpasninger av den besøkende. Ved utløpsdatoen slettes den aktuelle cookie fra din datamaskin når du besøker nettsiden som etablerte cookien på datamaskinen din på et senere tidspunkt. Den andre typen cookie er mer kortvarig og lagres midlertidig så lenge du besøker et nettsted (såkalt "session cookie"). Denne typen cookie brukes for eksempel for å holde oversikt over hvilket språk du har valgt for den gjeldende nettsiden og den slettes når du stenger nettleseren.

Vår bruk av cookies

VOYDs primære formål med å bruke cookies er å forbedre Tjenesten for deg som besøkende. Vi registrerer også generell brukerstatistikk ved hjelp av cookies fra tredjeparter, for å forbedre Tjenesten og for å lære mer om brukerne våre. Denne statistikken er anonym og kan ikke kobles til en bestemt bruker.

Når du bruker vår nettside blir det samlet inn følgende opplysninger:

• Din IP-adresse, nettleser og operativsystem
  • Din lokasjon
  • Tidspunkt for besøk
  • Hvilke sider den registrerte IP-adressen besøker, samt varigheten på de ulike besøkene
  • Eventuelt hvilken lenke som henviste deg til vår nettside
  • Hva som ble klikket på i løpet av besøket og eventuelle filer som ble nedlastet
  • Opplysninger om deg når du registrerer personopplysninger på nettsiden, slik som navn, telefonnummer og e-post.

Cookies fra tredjeparter

VOYD bruker cookies fra tredjeparter for formål i spesifikasjon ovan. Slike tredjeparts-cookies kan også brukes til formål som tredjeparten bestemmer. Du kan lese mer om hvordan tredjeparter bruker cookies i deres respektive cookie-erklæringer eller tilsvarende.

Vi bruker cookies fra tredjeparter fra følgende aktører:

• Google
  • Microsoft
  • Typeform
  • Zendesk
  • Mailchimp
  • Amazon
  • Hubspot
  • Stripe
  • Swish
  • Sendgrid

Vær oppmerksom på at vår cookie-erklæring ikke gjelder for tredjeparts håndtering av cookies og personopplysninger og at VOYD ikke har ansvar for tredjeparts behandling.

Du kan samtykke til eller nekte bruk av cookies

Det er frivillig å samtykke til vår bruk av cookies. Ved bruk av våre nettsider, anses ditt samtykke gitt gjennom forhåndsinnstillinger i din nettleser. Når innstillingene dine tillater bruk av cookies, samtykker du til vår og våre samarbeidspartneres (for eksempel Gooles) bruk av cookies, som beskrevet ovenfor.

Hvis du ikke aksepterer vår bruk av informasjonskapsler eller hvis du ønsker å tilbakekalle ditt tidligere innsendte samtykke til vår bruk av cookies, kan du slå av cookies i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. For å endre innstillinger slik at din datamaskin ikke lenger tillater bruk av cookies gjør du følgende:

• Hvis du bruker PC, må du endre nettleserinnstillingene
  • Hvis du bruker nettbrett, må du endre innstillingene i operativsystemet
  • Hvis du bruker smarttelefon, endrer du nettleserinnstillingene

Du kan lese mer om hvordan du slår av cookies i nettleseren eller operativsystemets hjelpesenter. Via innstillingene i datamaskinens nettleser kan du også angi at det skal gis varsel hver gang nettstedet prøver å plassere en cookie på datamaskinen din. I tillegg kan du slette cookies i innstillingene i nettleseren.

Du kan også velge å slå av cookies ved å gå til følgende nettside: http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val.

Dersom du slår av cookies, vil ikke funksjonene på vår nettside fungere fullt ut, og dessverre vil vi ikke kunne tilby tjenesten slik vi ønsker. Du vil fremdeles komme deg inn på nettsiden, men du vil for eksempel ikke kunne logge deg inn på vårt nettsted eller handle i vår nettbutikk fordi vi bruker cookies til å blant annet kunne administrere kundeinnlogging og innholdet i handlekurven din.

Endringer i cookie-erklæringen

Vi tar forbehold om at det kan gjøres endringer i denne cookie-erklæringen. Vi oppfordrer deg derfor til å lese den regelmessig for å holde deg oppdatert på hvordan vi bruker cookies. Dersom det gjøres vesentlige endringer i denne cookie-erklæringen eller hvordan vi bruker cookies, vil vi informere deg på en hensiktsmessig måte.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.