Jag får inget mail/bekräftelse med min biljett/värdekod

När du köper tillgång till en video/show direkt på VOYD så innebär det att du "låser upp" innehållet.
Och därmed behöver du ingen biljett.
När du köper din första video/show på VOYD så behöver du skapa ett konto. På ditt konto sedan så hittar du alla dina köpta videos/shower.

Har du loggat ut sedan du köpt tillgång till en video/show så börjar du med att logga in igen med den mail och det lösenord du valde när du skapade kontot.
Sedan kan du antingen klicka dig in direkt på din köpta video/show eller så hittar du dem under "Mitt konto" och "Mina köp" längst upp till höger i menyn.