Min värdekod från Ticketmaster fungerar inte

När du köpt en biljett till en video/show på VOYD via Ticketmaster så ska du ha fått ett mail av dem med en värdekod.
Värdekoden från dem innehåller oftast 13-16 tecken.
Var noga med att kontrollera så du inte fått med något mellanslag när du kopierat koden.
Är du ny användare på VOYD så behöver du skapa ett konto hos oss. Detta har ingenting med Ticketmaster att göra utan hos oss behöver du antingen skapa ett nytt konto (om du är ny hos oss) eller logga in på ditt befintliga VOYD-konto när du ska lösa in din kod.

En värdekod löser man bara in EN gång. Därefter så ligger din upplåsta show på ditt konto.
Då kommer du åt den under "Mitt konto" och "Mina köp" längst upp till höger.

Värdekoder löser du in här: https://voyd.se/presentkort

Har du fortfarande problem så kontakta: support@voyd.se